Ads 468x60px

28 червня 2017

Літо з бібліотекою

Нарешті – літо. Ласкаве сонечко зігріває усіх своїм теплом, дарує посмішки та гарний настрій. В шкільних коридорах та класах незвично тихо, а  у нас робота у самому розпалі. Адже стартував проект «Літо з бібліотекою». Одними з перших до нас завітали наші майбутні читачі - вихованці пришкільних таборів. Дітвора із задоволенням взяла участь у розважально-ігровій програмі «Дружба єднає нас».

Найерудованіші та найактивніші показали свої знання та здібності у ході  інтелектуальної  гри «Ерудит». А ще у нас був День толерантності. З нашими юними читачами ми говорили про те, що всі люди різні – не кращі й гірші, а просто різні, і що ми повинні навчитися сприймати людей такими, якими вони є, цінувати в кожній людині особистість і поважати її думку.
Майстер-клас «Веселі парасольки» об"єднав тих, хто любить щось робити своїми руками.  Діти із цікавістю і завзяттям  виготовляли парасольки.
                                 
                                 
Веселі розваги, ігри та конкурси подарували учасникам масу позитивних емоцій та гарний настрій. Літній проект триває - значить попереду ще багато цікавих зустрічей і яскравих вражень.
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар