Ads 468x60px

21 червня 2012

Бібліотека дарує дітям футбольний настрій

  Ми, бібліотекарі, як справжні  вболівальники  слідкуємо за кожним матчем нашої збірної. Не пропускають прямі ефіри і наші користувачі. Тема Євро об'єднала усіх  в одну-єдину родину. Бібліотекарі як справжні патріоти України  не можуть стояти осторонь такої важливої події.  Тим більше, що 2012 рік оголошено Роком спорту і здорового способу життя.



  У фойє ЦМБ діє велика інформаційна вітрина до Євро - 2012. Ця виставка найбільше привертає увагу наших користувачів. Бібліотеку відвідують цілі родини. Тому біля виставки часто можна побачити і школяра, і пенсіонера, і навіть тих, хто ще не вміє читати, але вже добре знає, хто такий Андрій Шевченко. 
  Але, як-то кажуть : "Не хлебом единым". До Євро 2012 ми провели  годину здоров'я та спорту "Футбольна веселка". Наші постійні користувачі - відвідувачі інтернет-центру, що діє у бібліотеці в рамках Програми Бібліоміст, не могли дочекатися, коли ж відбудеться захід.  Вони прийшли самі, привели друзів,  до них приєдналися також діти з літніх таборів, що діють при школах  №4, 5, 8. Всі учасники розділились на 2 команди: команду "Славек" та команду "Славко". Зустріч перетворилась на справжнє  бібліотечно-футбольне свято. І навіть пекуче полудневе сонечко не завадило ні учасникам, ні вболівальникам, які гучно підтримували свої команди. 

Незадовго до початку  свята
Ось такі ми - спритні  і вправні
 Виборюємо перемогу силою інтелекту
На старті
 Команда  переможців
З такими вболівальницями - тільки перемагати=)
   
Фото на пам'ять


Blog Widget by LinkWithin

7 коментарів:

  1. Оле-оле-оле!!! Усіх учасників і організаторів з перемогою! Думаю, що серед учасників спортивних конкурсів будуть свої "Шеви" і "Блохіни".Діти занурилися в ейфорію святкувань своєї перемоги. Так тримати! Добре, що долучаєтесь до таких інноваційних форм роботи.А ще плануєте вихід в "люди"???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Робота в сучасних умовах – це постійний пошук невикористаних резервів. І сьогодні одним з важливих завдань, що ставить перед собою колектив є створення позитивного іміджу бібліотеки.
      Ми прагнемо і надалі реалізовувати всі свої можливості, енергію та професіоналізм на користь своїм читачам, зробити бібліотеку найпривабливішим місцем для читачів, найкращою інформаційною фірмою.

      Видалити
    2. Робота в сучасних умовах – це постійний пошук невикористаних резервів. І сьогодні одним з важливих завдань, що ставить перед собою колектив є створення позитивного іміджу бібліотеки.
      Ми прагнемо і надалі реалізовувати всі свої можливості, енергію та професіоналізм на користь своїм читачам, зробити бібліотеку найпривабливішим місцем для читачів, найкращою інформаційною фірмою.

      Видалити
  2. Великі молодці,що прийняли участь у цьому змаганні і пофотографувались на згадку в цей день.

    ВідповістиВидалити
  3. Молодці!!! Проводите гарну роботу серед користувачів бібліотеки, що дає змогу їм залучатися до бібліотечного життя. Такі заходи сприяють вихованню активного способу життя серед підростаючого покоління, популяризують спорт та спортивні ігри.

    ВідповістиВидалити
  4. Хоч наше місто находиться далеко від євро-міст, наші бібліотекарі не змогли не обернути цю грандіозну подію ЄВРО-2012 на бібліотечну користь.
    Ми зробили бібліотечну фан-зону, провели спортивний захід. У всіх був футбольний НАСТРІЙ!

    ВідповістиВидалити
  5. Була на цьому чудовому святі спорту. Все дуже сподобалось. Молодці!

    ВідповістиВидалити