Ads 468x60px

27 жовтня 2016

Свято веселих парасольок

Як кажуть у народі «Делу время – потехе час», «Вмієш працювати – вмій відпочивати». Ось і цими вихідними днями у центральній міській бібліотеці відбулася чергове свято - нарешті після невеличкої перерви зустрілися   Доброносики.
Дітям було цікаво спілкуватися з бібліотекарями С.Леонєнковою, В.Бойко, А.Уяздовською. Члени дитячого клубу завжди дізнаються про щось нове, захоплююче, діляться своїми досягненнями,  враженнями про прочитані книги і не лише тільки про це.....
За вікном така чарівна золота осінь! Але осінь - це і пора дощів. Тож для Доброносиків організували «Свято веселих парасольок».  Діти мали нагоду не лише брати участь у конкурсах, а й дізнатися багато нового та цікавого про скромну помічницю нашого життя – парасольку.

Раніше, у 18-19 столітті, парасолька була предметом розкоші та символом влади, однак сьогодні це настільки буденна річ, що вона навіть очолює список предметів, які найчастіше гублять. Де б ви не були, з парасолькою можна не боятися ніяких негараздів погоди.
Захід був цікавий дітям своїми несподіванками, стрімкими змінами подій. Спочатку були загадки про осінь і перше завдання – написати за п’ять хвилин якомога більше слів, які починаються складами «пара…». А ще діти уявляли, що вони чарівники і одним помахом руки могли вдосконалювати парасольку.
В програмі зустрічі було багато рухливих ігор «Сонечко і дощик», «Перестрибни калюжку з парасолькою», гра на швидкість «Передай парасольку» та багато інших.
Для ДоброНосиків був цікавим конкурс «Розмалюй велику парасольку», де кожен учасник був фантазером. Справжню парасольку діти прикрашали паперовими краплинками дощу, кольоровими стрічками, осіннім листям. Парасолька вийшла веселкового забарвлення.
Після закінчення заходу діти не хотіли розходитися і з нетерпінням чекають нових зустрічей.


Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар