Ads 468x60px

07 серпня 2013

Гомонить бібліотечний ярмарок


Марафон бібліотечних ярмарків триває...
Щорічно такі ярмаркові дні традиційно проходять за ініціативи та підтримки Програми «Бібліоміст». На міжрегіональний ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє» зібралися представники Вінницької, Житомирської, Кіровоградської та Черкаської областей. Метою ярмарку була демонстрація широкій громадськості нових послуг, які сьогодні надають бібліотеки. Цей день для нас був особливий.
Ми вперше приймали участь у такій важливій для бібліотечного життя події. Нам дуже приємно, що серед тих, кому довірили представляти Житомирську область була і наша команда.

Бердичів завжди був містом багатонаціональним. Головним пріоритетом нашого міста є повага до людей всіх національностей, яких поєднала наша бердичівська земля, здружила праця, важкі випробування, породичала доля. З давніх-давен на бердичівщині живуть українці, поляки, євреї й росіяни. Чотири зорі на прапорі Бердичева символізують поєднання культур цих народів. Бібліотеки нашого міста тісно співпрацюють з українською, російською, польською та єврейською громадами.
Експозиції, які були представлені Бердичівською ЦБС на ярмарку, продемонстрували інноваційні послуги нашої бібліотеки, спрямовані на розвиток місцевих громад. Нашими партнерами є: громадські організації, місцева влада, соціальні служби, заклади освіти, культури, охорони здоров’я тощо.
Під час ярмарку ми познайомилися з цікавими людьми, з новими ідеями, новими проектами.
Знайомство з досвідом наших колег з інших областей дасть змогу покращити нашу роботу.З ярмарку ми повернулися сповнені творчих ідей і задумів, планів на майбутнє. Адже бібліотечні інновації – це майбутнє наших бібліотек.

Відкриття ярмарку


Виступ директора програми “Бібліоміст” Матея Новака

Багатьох учасників ярмарку зацікавила наша рекламна продукція

                                                  Роботи членів гуртка «ОригамкиБі» 


Вироби наших гуртківців зацікавили начальника відділу аналізу та прогнозування діяльності бібліотек Міністерства культури України Ларису Нікіфоренко

Це не просто смачні карасі з бердичівської Гнилоп’яті - це наша вебліографія

Звучать національні пісні у виконанні наших читачів


Нас зацікавили інновації наших колег з інших бібліотек

Презентація проекту «Бердичів – місто чотирьох культур» - директор Бердичівської МЦБС Людмила Лисюк


Наша участь у ярмарку була відмічена подякою

До нових зустрічей!
Blog Widget by LinkWithin

4 коментарі:

  1. Дякуємо за цікаву розповідь! Дивлячись на все це креативне різноманіття жалкуємо, що не бачили все це своїми очима.

    ВідповістиВидалити
  2. Як приємно, що наша команда була на належному рівні! Себе показали, інших подивилися... а головне, що доказали і собі, і світу, наскільки важливо працювати у КОМАНДІ! Адже (нехай і невизначена) перемога у глядачів показала - ОДИН У ПОЛІ НЕ ВОЇН! Все, що представила Бердичівська ЦБС - заслуга працівників центральної та дитячої бібліотек! Вітаю, колеги!

    ВідповістиВидалити
  3. Нам дуже приємно мати таких креативних, позитивних, працьовитих колег!!! Ви - МОЛОДЦІ!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякуємо за правильно продуману організацію та гарне представлення бібліотечної роботи на ярмарку. Ми впевненні, що саме спільна праця отримає багато нагород. Бажаємо творчих успіхів та удачі. Філія №5.

    ВідповістиВидалити