Ads 468x60px

03 вересня 2013

Впевнена хода бібліотечної горобинки

В травні місяці бібліотекарі абонементу Бердичівської центральної міської бібліотеки відновили роботу інноваційного проекту «Бібліотечна горобинка», яка набула популярності серед жителів міста ще в минулому році.
Розташувавшись біля бібліотеки, у тіні нашої чудової горобинки ми ознайомлюємо перехожих з новинками літератури. Це в першу чергу твори сучасних українських та зарубіжних письменників, а також книги для дітей. І як завжди бібліотекарі проводять різноманітні книжкові вікторини та конкурси. Перехожі перевіряють свої знання в літературі і з задоволенням стають користувачами бібліотеки. Формуляри таких користувачів відмічені логотипом «Бібліотечної горобинки».
Нашу «Бібліотечну горобинку» відвідали проектна команда "Простір ідей" і Каша Сальцова (Олександра Кольцова) - українська співачка гурту "Крихітка", журналіст, композитор, поет, продюсер.
Хочеться відзначити, що учасники торішньої акції на протязі року активно відвідують бібліотеку та приймають участь в наших заходах.
Таким чином, наша ідея наблизитись до читача, виявилась не те що вдалою, а супер - вдалою.
Blog Widget by LinkWithin

3 коментарі:

  1. Ваша ідея з горобинкою дуже цікава, нам подобається! Удачі і побільше зацікавлених читачів!

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні бібліотекарі, ви як завжди на вершині успіху. Адже ваш інноваційний проект набув небувалої популярності. Зичимо радості, удачі та посмішок ФОРТУНИ!!! З повагою працівники бібліотеки-філії №5.

    ВідповістиВидалити
  3. Завжди з задоволенням читаю вашу сторінку.Через такі заходи думаю падіння відвідуваності бібліотеки не буде. Подобаються ваші ідеї, акції,літературні заходи.

    ВідповістиВидалити