Ads 468x60px

23 серпня 2012

В Україні наша доля і воля

Для виховання підростаючого покоління важливе значення має об’єктивне висвітлення історичного минулого нашої держави. Україна - золота, чарівна сторона, земля рясно уквітчана, зеленню закоситчена. Це історія мужнього народу, що віками боровся за свою волю, щастя, незалежність. Пригадаймо історію здобуття Україною своєї незалежності, скільки крові і сліз було пролито нашими земляками за те, щоб сьогодні нам око милував жовто-блакитний прапор і Володимирський тризуб. Від того, як молодь сприйматиме історичне минуле , які приклади, які ідеї, традиції візьме для наслідування, великою мірою залежатиме майбутнє України. В центральній міській бібліотеці до Дня Державного Прапора було підготовлено радіобесіду «Жовто-блакитний колір нашої свободи » та проведено інформаційну годину « Кольори, що дають надію».
 
Виставка до Дня Незалежності
"Україна незалежна в серці кожного із нас"


Присутні уявно переглянули цікаві сторінки історії нашої країни, дізнались багато цікавого про державні і народні символи.




Blog Widget by LinkWithin

4 коментарі:

  1. Тетяна Іванівна23 серпня 2012 р. о 18:46

    Бібліотеки Бердичева поряд зі школами дійсно проводять велику роботу з дітьми по національно-патріотичному вихованню. Адже будувати нову державу неможливо, не знаючи про її минуле. Але не тільки це, тут можна отримати багато іншої цікавої інформації і порад.

    ВідповістиВидалити
  2. Как всегда, в ногу со временем. Молодцы!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Саме бібліотека, яка має інтелектуальний потенціал, володіє безцінними книжковими фондами, може здійснювати значний вплив на формування всвітогляду молоді.

    ВідповістиВидалити
  4. Саме так і повинні працювати справжні фахівці.Той, хто користується послугами міської бібліотеки знають, які це закохані в свою професію бібліотекарі.

    ВідповістиВидалити