Ads 468x60px

02 жовтня 2012

В гостях у київських колег


Працівники Бердичівської ЦБС у рамках культурно-просвітницького туру, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відвідали колег з бібліотек столиці. Задум потрапити до Києва визрівав у нас уже давно і ось така нагода трапилась. Це був черговий "десант" до бібліотек України. Цього разу ми зупинилися на бібліотеках Києва.



Спочатку ми завітали до публічної бібліотеки ім. Лесі Українки. Нас вітали директор бібліотеки Людмила Іванівна Ковальчук та методист Романюк Ольга. Екскурсія, яку провели по бібліотеці, сприяла всебічному ознайомленню з особливостями діяльності публічної книгозбірні, способами втілення бібліотечних інновацій, деякими професійними проблемами та шляхами їх вирішення.

Зустріч колективів пройшла у дружній атмосфері.


Наступним етапом нашої подорожі, була зустріч з працівниками дитячої бібліотеки ім. Павла Усенка.




Такі подорожі передбачають зміцнення зв'язків між бібліотеками, екскурсії містом з відвідуванням найвизначніших місць, вивчення духовної спадщини.
А як же бути в Києві і не відвідати відомий театр ім. Франка. Багатьох з нас зацікавила вистава "Райськеє діло, де головну роль виконував улюбленець публіки Богдан Бенюк.

Київ залишив приємні враження і теплі спогади. Відвідання бібліотек столиці сприяло інтелектуальному та духовному збагаченню кожного бібліотекаря .
Культурно-просвітницький тур справив на нас позитивні враження. Щиро вдячні організаторам та столичним колегам, за організацію такого свята.
Blog Widget by LinkWithin

2 коментарі:

  1. Бібліотекарі Хмельниччини9 жовтня 2012 р. о 13:27

    Як класно вам було, дорогі колеги. Ми також плануємо поїздку до столиці і складаємо маршрут, ви нам підказали, які місця можна відвідати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Раді, що стали в пригоді, дякуючи блогу. Будете мандрувати в столицю, завітайте й до нас. Бердичів теж має багато історичних та культурних памяток, які варто відвідати.

      Видалити