Ads 468x60px

13 лютого 2015

Ти поруч, і все прекрасно

Кохання – найкраще з усіх людських почуттів. Саме кохання протягом століть надихало багатьох митців на створення своїх безсмертних шедеврів. І, якби ми захотіли прочитати все, що написано про це дивовижне почуття, нам не вистачило б цілого життя. День Святого Валентина - найромантичніше свято року. І навіть у самий похмурий день воно може принести нам відчуття весни і гарного настрою.Сподіваємось, що книжкова виставка-настрій «Всьому початком є любов», яка діє у центральній міській бібліотеці, налаштує наших користувачів на ліричний лад.
Ми не зраджуємо нашій добрій традиції - зустрічатися з нашими юними читачами напередодні цього свята. Цьогоріч ми запросили старшокласників ЗОШ №1 на бібліошоу «Під знаком Купідона». 
Вони із задоволенням прийняли участь у конкурсній програмі.
І хлопці, і дівчата стали активним учасниками цього дійства. Під час конкурсу вони пригадували народні приказки, прислів’я, легенди, пов’язані з Днем Святого Валентина та пісні про кохання. 
Особливо зворушливо звучали ліричні поезії Ліни Костенко, Вадима Крищенка, Дмитра Луценка, Романа Петронговського та багатьох інших поетів у виконанні юних джентльменів.
Команди з особливим захопленням і задоволенням приймали участь в жартівливих конкурсах. 
Переможці отримали любов глядачів і солодощі. Ми вкотре переконались, що наші читачі – найкращі.
Blog Widget by LinkWithin

2 коментарі:

  1. Так ніхто не кохав.Через тисячі літ
    лиш приходить подібне кохання.
    В день такий розцвітає весна на землі
    І земля убирається зрання..

    Дише тихо і легко в синяву вона,
    простягає до зір свої руки...
    В день такий на землі розцвітає весна
    і тремтить од солодкої муки...

    ВідповістиВидалити
  2. Де є любов, там є життя. (М. Ганді) Нехай це свято буде з Вами не тільки в день Святого Валентина, але й кожен день Вашого життя! Ми, ваші колеги, завжди з ВАМИ!

    ВідповістиВидалити