Ads 468x60px

10 лютого 2015

Повертайся додому живим, повертайся, тебе тут чекають

Сьогодні кожний з нас намагається внести свою краплинку заради нашої спільної мети – перемоги. Наш спокій і територіальна цілісність під загрозою. Українські воїни тримають оборону, чергують на блокпостах, ризикуючи власним життям. Неоціненну допомогу надають нашим бійцям волонтери. Вони - інколи єдині, хто добирається до наших воїнів у саме пекло - на передову, доставляючи такі потрібні бійцям теплі речі, продукти харчування, воду, медикаменти. Адже чужого горя не буває. Дуже важливо, що у наших бійців є такий надійний тил. Люди в цей важкий час допомагають з такою щирістю і завзятістю, в існування яких ми роками вже перестали вірити.
Багато наших читачів сьогодні є волонтерами. У ці неспокійні дні вони роблять усе можливе, щоб полегшити життя нашим землякам, що воюють на Сході.
Ми всі розуміємо, що їм, як ніколи, потрібні наша увага, наше тепло, наша любов і турбота.
Бібліотекарі міської бібліотеки для дорослих теж долучилися до цієї благодійної акції. Ми неодноразово відправляли посилки нашим землякам на передову.
Наші юні читачі писали листи, малювали малюнки, а також власноруч виготовили обереги для наших бійців.
Ми разом з нашими читачами прийняли участь у майстер-класі по виготовленню ляльок-мотанок – ангелочків.
А напередодні Дня закоханих наші «юні кондитери» разом із волонтерами Фонду допомоги "Крила Фенікса" виготовили смачні патріотичні смаколики нашим воїнам з 26-ї артбригади. Розмалювати валентинки ми вирішили, звичайно, у жовто-сині кольори. 

Читачі з задоволенням прийняли участь у цьому майстер-класі. Як повідомили нам волонтери, найближчими днями наше печиво відправиться на схід України разом з іншими необхідними нашим бійцям речами. Слава Героям!
Цей прапор з побажаннями нашим героям теж поїде на передову.
Дорогі наші воїни, ми всі вас чекаємо! Повертайтеся живими, здоровими, і з перемогою!
Blog Widget by LinkWithin

1 коментар:

  1. Шанувальниця16 лютого 2015 р. о 15:26

    Ми вас чекаємо. Повертайтесь живими додому та з ПЕРЕМОГОЮ!

    ВідповістиВидалити