Ads 468x60px

30 січня 2015

До дитинства на гостину

Приємно поринути в казку, навіть, якщо ти вже виріс, ба – гірше, якщо більша половина твого життя вже позаду, а сірі буденні клопоти та політична ситуація в країні не дають змоги розслабитися. Справжня казка – це дитячий садочок №16. Діти – наше майбутнє. Тож, якими їх виховають дорослі, скільки прекрасного і доброго вони зуміють донести до маленьких сердець – такими вони і підуть життєвими шляхами. Побувавши в дитячому садочку, ми, дорослі жінки – мами, дехто бабусі, були вражені тією любов’ю і теплом, якими оточені вихованці закладу.
Затишок і чистота, різноманітні дитячі куточки, цілий арсенал ідей для дитячої творчості і навіть музей новорічної іграшки – все це невід’ємні атрибути ДНЗ №16. З дітками, що мають вади мови та зору, займаються справжні фахівці. Віддаючи дитину сюди на виховання, батьки впевнені, що вона зростатиме здоровою, життєрадісною, творчою особистістю. Колектив садочка – освічені та грамотні ,закохані в свою справу люди,які йдуть в ногу з часом, постійно цікавляться літературними новинками, але не завжди мають змогу відвідати бібліотеку. Тому ми – працівники абонементу міської бібліотеки для дорослих регулярно, на протязі декількох років, приходимо до них з підібраними сучасними книгами на будь-який смак, знайомимо з новинками. Ми щиро вдячні колективу ДНЗ №16 та завідуючій Н.П.Бойко особисто, за змістовну екскурсію та позитивні враження.
Blog Widget by LinkWithin

3 коментарі:

  1. Побільше б таких екскурсій. Це пізнавально, цікаво та весело. А ще відвідуючи такі ДНЗ, можна перейняти досвід у роботі з маленькими читачами. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікава екскурсія. Запам'яталася на довго.

    ВідповістиВидалити
  3. Очень хорошая инициатива. Да и правда что дети это наше будущее. Сейчас они так часто болеют, или растут в не совсем благоустроеных семьях. Мы с женой недавно закупили http://manytoys.com.ua/13-konstruktory конструкторы для детей оптом, для нескольких детских садиков, в раёне АТО, дети там страдают больше всего, живя в страхе того, что завтра из могут разбомбить в пух и прах. Конструктор очень развивает мышление, и влияет на логику. Мы должны вкладывать в наших детей, что бы они могли построить своё счастливое будущее. Ведь кто если не они ?

    ВідповістиВидалити