Ads 468x60px

16 січня 2015

Бібліотекарі міста – бійцям 26-ї Бердичівської артбригади

В Україні йде війна! Наші воїни стоять живим щитом на  захисті не тільки Донеччини і Луганщини, а й всієї України. Якщо не зупинити  кремлівську агресію на Сході, то завтра бойовики та найманці прийдуть до наших домівок. Це війна проти всіх нас – громадян України. Ми не можемо бути байдужими до загибелі наших хлопців, які не шкодують свого життя за нас, за майбутнє наших дітей та онуків, за майбутнє незалежної України. Люди розуміють, наскільки зараз важлива допомога бійцям  української армії. Волонтерський рух в  нашій країні стрімко поширюється.
Завдання волонтерів - підтримати військових, забезпечити їх необхідними речами. Волонтери нашого  міста активно беруть участь у доставці необхідних речей  бійцям 26-ї артбригади. Бібліотекарі Бердичева також не могли  залишатися осторонь. Адже життя бібліотек  невід’ємне від життя країни. Ми, як і багато інших бердичівлян, намагаємось  допомагати нашим воїнам. Напередодні Різдва ми вирішили зробити невеличкий подарунок бійцям  26-ї  артбригади та передали через наших місцевих волонтерів посилку, в якій були цигарки, цукерки, печиво, чай. Наші наймолодші читачі теж приєдналися до цієї акції. Вони зробили своїми руками обереги – сніговичків. Для духовної підтримки воїнів у посилку поклали іконки, текст 90 Псалма, вірші. Ми дуже вдячні нашим воїнам за те, що вони мужньо стоять на захисті нашої країни і чекаємо їх живими і здоровими.
Blog Widget by LinkWithin

1 коментар:

  1. Дуже приємно займатися благодійною справою. Дякую усім, кому не байдужа доля рідної країни, хто допомагає у такий складний час бійцям.

    ВідповістиВидалити