Ads 468x60px

12 червня 2016

«ДоброНосики»: перший день народження

Початок літа приніс нашим ДоброНосикам не тільки тепло і довгоочікувані канікули, а й свято – День народження клубу. Діти зібралися у центральній міській бібліотеці, щоб відсвяткувати перший ювілей разом. Протягом року усі активно і плідно працювали, встигали і гарно відпочивати у дружній компанії, тому присутнім було про що згадати.

Це і незабутні зустрічі та спілкування один з одним, це квести на природі, майстер-класи, веселі ігри та конкурси, відзначення різноманітних свят, зустрічі з цікавими людьми. За рік існування клубу на рахунку ДоброНосиків було і багато серйозних справ. Вони гостинно зустрічали дітей з обмеженими можливостями – вихованців ГО «Насіння надії» і кожному вручили подарунки, зроблені своїми руками. Виготовляли ляльки-мотанки – обереги для бійців АТО, писали листи нашим захисникам, робили малюнки.
Організатори свята розпочали зустріч із медіа-презентації «ДоброНосики: рік разом», під час перегляду якої діти емоційно та радісно зустрічали кожен слайд, адже впізнавали на них себе та своїх друзів.
Протягом свята на дітей чекали приємні несподіванки. Організатори дали змогу ДоброНосикам віртуально побувати у свій День народження на музичному турнірі в Європі, пролетіти над Атлантикою, в Північній Америці провести конкурс компліментів, потанцювати на латиноамериканському карнавалі.
Дуже весело пройшов конкурс «Намалюй іменинника з закритими очима». Колективний «іменинник» вийшов трохи пузатим,  занадто вухатим, з носом "картопелькою", із десятьма руками та ногами, але з великим, палким серцем.
«Мишачий концерт» у виконанні членів клубу викликав багато сміху та позитивних емоцій. Чи доводилось вам колись побувати на спільному виступі котів, собак та мишенят, в якому кожен учасник впевнено та завзято тягнув свою партію? Великою залою лунало на всі голоси:
З днем народження, гав-гав,
Happy Birthday, мняв-мняв,
Happy Birthday! З Днем народження,
ДоброНосик тебя! Пи-пи!


Поки «летіли» Америкою, потрапили у гості до індіанців. «А як би тебе назвали у індіанців?» Це не стільки конкурс, скільки привід посміятися. Перша буква імені та прізвища, і маємо нових друзів. Таким чином на святі були присутні Вільний Голуб, Веселий Тигр, Життєрадісний Мамонт, Спритний лис, Веселий Бурундук та інші індіанці. Коли маєш такі цікаві нові імена, хочеться і другу своєму сказати щось миле та сердечне. «Конкурс компліментів» дав дітям змогу висловити один одному щирі слова. 
Все йшло своєю  чергою, аж поки в атмосфері не відчулося щось таємниче та загадкове… І ось з’явилися три добрі чарівниці, які показували цікаві фокуси. 
Це фото демонструє, як заповзято ДоброНосики намагалися вгадати, кого ж вони представляють - тваринку, квіточку, грошову банкноту, лампочку чи таку потрібну усім прищіпку?



Сміх і гарний настрій супроводжував маленьких іменинників протягом усього дійства. Аби закарбувати цей День народження не лише в пам’яті іменинників, діти власноруч створили картину «Пальчикове дерево». Плакат, який вийшов різнобарвним і яскравим, буде прикрашати фойє бібліотеки. А після конкурсів, як і годиться на святі, кожен мав можливість спробувати смачний торт, який прикрашала свічечка у вигляді смайлика, цукерки та солодку запашну полуницю.

Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар