Ads 468x60px

12 серпня 2015

«Доброносики» приймають гостей

Літні канікули тривають. А нашим дітям-«доброносикам» зовсім не наскучило приходити у свій клуб. Їм цікава діяльність цього дружнього товариства і вони признаються, що кожної середи чекають зустрічі зі своїми одноклубниками. На своїх засіданнях «доброносики» не тільки розважаються, пізнають щось нове, але й дійсно роблять добрі справи. На одному зі своїх зібрань діти виготовляли обереги-ангелочки для воїнів АТО. Іншого разу зробили дуже цікаві і смачні подарунки для свої гостей, яких планували до себе запросити.
І ось, нарешті, дочекалися гостей. Це були діти з обмеженими можливостями, якими опікуються міські соціально-реабілітаційні центри. Саме для цих «особливих» дітей учасники клубу підготували ці та інші подарунки.
Для того, щоб краще познайомитися один з одним, усі разом спілкувалися, співали, розгадували загадки, відповідали на запитання вікторин, брали участь в іграх, із захопленням малювали.
Розважали дітей працівники клубу "Рожеве слоненя" 
Головною темою цієї зустрічі була дружба. 
Декілька дітей висловили своє бажання вступити до цього чудового об’єднання. І хоча за час діяльності клубу «доброносики» стали єдиною командою, вони із задоволенням готові прийняти нових друзів до своїх лав.
На завершення зустрічі маленьким гостям були вручені подарунки-сюрпризи, які приготували «доброносики» власноручно. Це були оригінально оформлені солодощі із зображеннями персонажів мультфільмів. Також члени клубу пригостили «особливих» дітей цукерками, що були зібрані у «Банку доброти», і подарували їм м’які іграшки, які принесли з дому.
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар