Ads 468x60px

04 серпня 2015

Квест на природі

Літо у самому розпалі. Багато людей відпочивають на природі, ховаючись від спеки в затінку дерев. Ось і наші «доброносики» захотіли зробити вилазку на пікнік, ближче до річки. Ми вирішили провести квест на природі, на березі річки Гнилоп’ять. Метою цієї нашої подорожі було виховання у дітей любові та дбайливого ставлення до природи.




Дружнє бібліотечне товариство вирушило у похід
Це було родинне свято, адже «доброносики» прийшли не самі. Вони прихопили також своїх батьків, бабусь. Щоб спонукати дітей до активної участі, організатори одразу повідомили, що на переможців чекає сюрприз, який був зазделегідь захований серед розлогих кущів.
Під час конкурсів
Чергова підказка знайдена
Наша Саша - майже червона шапочка (з кошиком, пиріжками, до того ж дуже смачними)
Діти виявилися спритними, винахідливими, умілими, з завзяттям долали всі перешкоди.
Рухливі ігри чергувалися з інтелектуальними завданнями. Учасники квесту розгадували загадки, співали пісень, щукали підказки, що ведуть до сюрприза. Не змовкав сміх і жарти, але інколи потрібно було зосередитися і порадитися, щоб знайти схованку чергової підказки на шляху пошуку сюрприза.
Квест викликав емоційний відгук не тільки у дітей, а й у дорослих. Вони залюбки допомагали своїм чадам, приймали участь у конкурсах і у пошуках підказок
Всі перешкоди подолано. Приз в руках команди
Була інтрига, загадковість, несподіваність. Це «засідання» «доброносиків» вийшло, мабуть, самим динамічним і емоційним. Адже три години на свіжому повітрі пройшли зовсім непомітно. Вся команда працювала дружно і злагоджено.
На свіжому повітрі – прекрасний апетит
Трохи втомлені, але веселі і щасливі, юні «доброносики» повернулися додому.
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар