Ads 468x60px

03 серпня 2015

КВК у клубі «Доброносиків»

Учасники клубу «Доброносиків» з великим бажанням щосереди приходять на засідання свого об’єднання. Цього разу ми вирішили обговорити книжку англійського дитячого письменника Алана Мілна «Вінні-Пух і всі-всі-всі». Діти хотіли знати – звідки у мішки з’явилося таке ім’я? А ви знаєте цю історію? Вам доводилося читати іншу книжку про Крістофера Робіна? Ні? Шкода. Бо коли б ви читали ту книжку, то відразу пригадали б, що колись, дуже давно, Крістофер Робін був знайомий з одним лебедем, якого він звав Пухом. Згодом лебідь кудись дівся, а ім'я від нього зосталося. І коли ведмедик, новий друг Крістофера Робіна, сказав, що йому б личило найкраще в світі ім'я, Крістофер Робін, не задумуючись, назвав його Вінні-Пухом. Так він Вінні-Пухом і залишився.
Готуючись до засідання, ми думали про те, як цікаво подати дітям матеріал про книжку. А доброносики – як вони зможуть висловити свої міркування про героїв цієї доброї казкової історії. І вирішили, що це буде КВК.

Всі бажаючі розділились на 2 групи і кожна отримала завдання: придумати назву своїй команді. Вибрали – «Винні» і «П’ятачок».
Допомагали Доброносикам здійснити подорож у казку чарівна ведуча Тетяна Кущук і її помічниця – добра фея Валентина Бойко. Відповіді учасників оцінювало «суворе» бібліотечне журі.
Всі діти були добре знайомі з героями Алана Мілна. Дехто читав казку, інші - дивилися мультик за цією книжкою.
Наш КВК проходив майже за традиційною схемою. Почали змагання з фізхвилинки з Вінні-Пухом і привітання. Учасники команд представили свій девіз, читали вірші, співали пісень про героїв казки. Капітани у своєму конкурсі показали свою ерудицію і винахідливість. Наступні конкурси проявили обізнаність дітей, їхнє почуття гумору, кмітливість, уміння працювати в команді. І як результат - перемогла дружба. Усі присутні: і ведучі, і учасники, і навіть «суворе» журі отримали масу позитивних емоцій і вражень.
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар