Ads 468x60px

27 серпня 2015

Ми пишаємось тобою, моя Україно

24-го серпня 1991 року Верховна Рада України урочисто прийняла АКТ про проголошення України незалежною, самостійною, демократичною державою. Україна - країна трагедій і краси, країна гарячої любові до народу, довгої вікової героїчної боротьби за його волю. Сьогодні День Незалежності святкується в непростих умовах для нашої країни. Це неоголошена Росією війна, в якій Україна відстоює свою територіальну цілісність і незалежність. Україна - це всі ми разом, в радощах і турботах, в реальних діях за майбутнє нашої Батьківщин. Неможливо залишатись осторонь від святкування незалежності нашої держави.
І тому працівники міської централізованої бібліотечної системи долучились до програми заходів з нагоди Дня Незалежності в нашому рідному місті Бердичеві. Біля пам’ятника Тарасу Шевченку для бердичівлян та гостей міста проходила мистецька акція «Моя країна – Україна». «Ми пишаємось тобою, моя Україно!» - такими словами гордості за свою чудову країну почалась музична палітра «Пісні української незалежності» за участю учнів загальноосвітніх шкіл.
Діти різного віку співали пісні і читали вірші, що викликали у присутніх радісні емоції і відчуття любові до своєї країни, гордості за своїх дітей, які є майбутнім нашої Батьківщини.Також у рамках акції для дітей було організовано майстер-клас з виготовлення державної та національної символіки, в якому брали участь діти з клубу «Доброносики».
Працівники дитячої бібліотеки показали лялькову виставу за мотивами української народної казки «Мудра дівчина».
Свої знання з історії України та рідного краю продемонстрували учасники історичної вікторини «Святиня нашого народу – Україна», яка була цікавою і дітям, і дорослим.
Не залишила нікого байдужим книжкова виставка «Україна незалежна в серці кожного із нас». Бібліотекарі взяли участь у виготовленні маскувальної сітки для потреб воїнів, які захищають територіальну цілісність та незалежність України у зоні проведення АТО.
Працівники бібліотек міста впевнені, що український народ здолає всі перешкоди на шляху зміцнення незалежності та суверенітету нашої держави.
Blog Widget by LinkWithin

1 коментар:

  1. День Незалежності країни - це свято для кожного її громадянина. Хочемо усім побажати гарного майбутнього і мирного сьогодення.

    ВідповістиВидалити