Ads 468x60px

20 жовтня 2015

Вітаємо переможців!

29 вересня відзначалося 170 років від дня народження видатного драматурга, режисера, чудового актора, одного з основоположників українського професійного театру Івана Карповича Карпенка-Карого. Працівниками читального залу центральної міської бібліотеки до цієї дати була організована та проведена виставка-вікторина «Корифей українського театру І. К. Карпенко-Карий», присвячена життю і творчості письменника. Всі охочі, за допомогою літератури, яка була представлена на виставці, могли дати відповіді на запитання вікторини.
Сьогодні ми підводимо підсумки і визначаємо переможців. Отже, участь у вікторині взяли учні загальноміських шкіл, студенти коледжів, працююча молодь. Учасники виявили неабиякі знання творчості Івана Карпенка-Карого, чим приємно вразили працівників бібліотеки. 
Беззаперечну перемогу здобула учениця 11 класу ЗОШ №5 Андрусова Альона, яка дала правильні змістовні відповіді на всі запитання вікторини. 
Друге місце посіла Печенюк Євгенія. Чимало учасників набрали однакову кількість балів, тому третє місце не присуджувалось. Вітаємо переможців!!!
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар