Ads 468x60px

09 грудня 2015

Гуртуймося, хлопці

Наших сучасних дітей не можна віднести до категорії безтурботних, байдужих, галасливих нащадків. Сьогодні на їхню долю випали часи війни на сході країни, доволі часто у домівки приходить страшна біда і втрата найрідніших людей. Не говорячи вже й про те, що майже всі школярі беруть участь у найрізноманітніших патріотичних акціях. Це і виготовлення оберегів для воїнів АТО, написання листів з малюнками, збір грошей на допомогу армії та кришечок для виготовлення протезів постраждалим, участь у флешмобах, фестивалях, ярмарках. І це тому, що чужого горя не буває. У наших бійців є такий надійний тил - це дуже важливо. Люди в цей важкий час допомагають зі щирістю і завзятістю. І скрізь попереду вони – наші малі, але вже такі дорослі діти. І можна бути впевненим в тому, що наші діти ніколи не стоятимуть осторонь того, що відбувається в їхній країні. На щастя, ми живемо на мирній території, але діти багато знають про жахи війни. Вихованці дитячого клубу «ДоброНосики» мають змогу постійно долучатися до патріотичних заходів, які для них проводить центральна міська бібліотека. Ми неодноразово відправляли посилки землякам на передову, писали листи, малювали малюнки, а також власноруч виготовили обереги для бійців.Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу і Батькивщини. 6 грудня – це особливий день, коли ми вітаємо тих, хто присвятив себе справі захисту Батьківщини, і віддаємо пошану світлої пам’яті тих, хто ціною власного життя відстояв нашу свободу. Це день Збройних Сил України. І цій важливій події було присвячене чергове засідання клубу «ДоброНосики»
Метою цього заняття було висловити любов та повагу до військовослужбових, які саме 6 грудня святкують своє професійне свято. Бібліотекарі ознайомили присутніх вихованців із історією українського війська, розповіли про стародавні бойові традиції, про сучасну Українську армію, про війну. Організатори заходу презентували дітям книжку «Героям слава!» від видавництва «Мамине сонечко».
В рамках заходу усі ДоброНосики дружньо вирішили вшанувати пам'ять загиблих воїнів-земляків покладанням квітів до меморіального комплексу «Слава героям».
Містяни, проходячи по головній вулиці міста, могли спостерігати зворушливу картину: 25 дітей у шані схилили голівки… Наші захисники на сході країни можуть бути впевненими: на зміну їм, сьогоднішнім героям, ростуть справжні патріоти.
Але не все так швидко відбувається: аби стати справжнім захисником, сьогоднішні діти мають вже зараз готуватися фізично та морально.
Повернувшись на місце своєї «дислокації», дітлахи мали змогу продемонструвати свої вміння у грі-конкурсі «Гуртуймося, хлопці!».
Потрібно зазначити, що наші дівчатка аж ніяк не бажали відставати від хлопчиків.
Так само вони проявляли свою спритність, кмітливість, винахідливість під час різноманітних конкурсів.
Намалювати прапор, під яким твоя команда вирушить до перемоги?
Це ми запросто! 
Згуртуватися у команді і подолати несподіваний «шторм»? І це під силу справжнім друзям!
А потім настав час похизуватися хлопцям перед дівчатками: проявити себе у віджиманні від полу, стрибках у мішку та у справжній боротьбі на руках.
У результаті змагань журі одноголосно визначило: хлопці виявилися підготовленими на «відмінно», але наші дівчатка також проявили свої неабиякі здібності, не на мить не відставали від наших « вояків». Вони вправно на швидкість перебинтовували улюблених «пацієнтів», за що як винагороду мали «приємність» - мужні хлопці носили їх на руках.
Команди блискуче справилися із завданнями, але перемогу отримала дружба ДоброНосиків!
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар