Ads 468x60px

12 листопада 2013

Зіркова гостя у бердичівських бібліотекарів

Нещодавно на 5 каналі в рамках проекту «Простір ідей» вийшла чергова програма. Випуск був присвячений Бердичівській міській ЦБС. Даний проект було створено за підтримки міжнародної благодійної програми «Бібліоміст». Мета цього проекту – спростувати поширені стереотипи про бібліотеки і показати українцям, що зовсім поруч є місця, де безкоштовно можна знайти будь-яку інформацію, поспілкуватися, повчитися, де вас завжди раді бачити.
Команда  проекту відвідала 12 кращих бібліотек України. Обирати  кращу  бібліотеку в різних регіонах України допомагали експерти  з «Бібліомосту».   Декілька місяців поспіль  знімальна група 5 каналу подорожувала  різними  куточками нашої мальовничої країни. Цікавим є той факт, що до зйомок кожного нового випуску  автори проекту запрошували   відомих українців, які ділилися враженнями від знайомства з  бібліотеками  та їх читачами, розповідали глядачам про особливості роботи та послуг, які сьогодні надають бібліотеки своїм користувачам. Серед запрошених були Каша Сальцова (Саша Кольцова),  Лариса Руснак, Анжеліка Рудницька,  Павло Табаков,  Олег Пінчук, Сашко Лірник,  Сашко Ярмола, Дмитро Капранов, та інші.  В рамках проекту до Бердичева завітала вокалістка та автор пісень гурту «Крихітка» Каша Сальцова.  Культурна программа перебування  знімальної групи  у  Бердичеві включала в себе екскурсію  видатними  місцями нашого міста та відвідування центральної міської бібліотеки для дорослих та дитячої бібліотеки. Нам було надзвичайно приємно поспілкуватися із співачкою.  Молода, енергійна, симпатична і креативна Каша Сальцова веде активне творче життя.  Вона не тільки  співачка, а ще й композитор, поет, продюсер, ініціатор екологічної програми зі скорочення споживання пластику,  автор дизайнерсьої лінії еко-сумок «Екоторба». В ході спілкування ми ознайомили нашу гостю з новітніми технологіями, втіленими у нашій бібліотеці, з новими можливостями, які отримала бібліотека після перемоги у черговому раунді програми «Бібліоміст».
Перші кроки на гостинній Бердичівській землі
Пані Олександра прийняла активну участь у вікторині, яку проводили бібліотекарі під час літньої акції «Бібліотечна горобинка»
Майстер-клас від учасників гуртка «ОригамкиБі»
Під час кавових зустрічей зі студентами Бердичівського професійно-аграрного ліцею №33

Пані Олександрі дуже сподобалося малювати кавою 
Автограф і фото на пам'ять
Завершилися зйомки в БМЦБС творчим спілкуванням Каши Сальцової з членами літературного об’єднання «Зустрічі відкритих душ», що діє при міській бібліотеці для дорослих. У спілкуванні з зірковою гостею день промайнув швидко і непомітно. Пані Олександрі дуже сподобалась наша бібліотека і наше місто.  Вона пообіцяла, що  при нагоді  обов’язково ще  до нас завітає.
Blog Widget by LinkWithin

2 коментарі:

  1. Шановна, пані, ви така безгрішна, що я боюся глянути на вас. Ви чистотою сяєте, мов Крішна, сліпуча ви і гостра мов алмаз...

    ВідповістиВидалити
  2. Це ж моя улюблена співачка. Я захоплююся піснями Крихітки Цахес. Приїздіть до нас!!!

    ВідповістиВидалити