Ads 468x60px

05 листопада 2013

Рандеву з книгою

«  Коли  людина  припиняє  читати, вона перестає  мислити»           
Д.Дідро
Книги - найбільший людський скарб і життя без них важко уявити. Книги - наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. Книги відкривають нам незвіданий світ. Світ науки, світ техніки, світ літератури. Читаючи і всотуючи інформацію з книжок, ми трансформуємо її по-своєму, адаптуємо до власного життя.
Ми відкриваємо для себе чужі вершини і починаємо свій власний поступ уже не з нуля. Недарма наш Великий Каменяр Іван Франко у своїх віршах писав: «Книги - морська глибина. Хто в них пірне, аж до дна, той, хоч і труду мав досить, «дивнії перли» виносить – знання. Так накопичує свій досвід одна велика істота - Людство. Тому ми започаткували проект «РАНДЕВУ З КНИГОЮ»,в рамках якого будемо знайомити своїх користувачів з творчістю сучасних письменників. Отже, перше наше знайомство «Валерій Шевчук – український письменник, літературознавець, публіцист»
Blog Widget by LinkWithin

7 коментарів:

  1. Велика сподвижницька праця митця вражає. Життя Валерія Шевчука було нелегке, але він зберіг внутрішню свободу і став для читачів конче потрібним. Дякую за цікаву розповідь

    ВідповістиВидалити
  2. Відео-презентація про Валерія Шевчука справила на мене велике враження. Обов'язково почитаю. Молодці.

    ВідповістиВидалити
  3. У Валерія Шевчука дуже цікавий творчий шлях. Нас вразила його проза. Тому і створена слайд-презентація, яка розкриває нам талант українського письменника.

    ВідповістиВидалити
  4. Письменник спромігся створити у своїх творах великий духовний космос, що його не одразу всі можуть збагнути, але який притягає, чарує, будить свідомість і почуття. А значить, він по-справжньому спромігся прислужити людям. Читати Валерія Шевчука престижно. Дякуємо за вдалу презентацію творчості письменника!

    ВідповістиВидалити
  5. Цікавий проект! Гарна презентація! Успіхів Вам!

    ВідповістиВидалити
  6. Мене вразила його книга " Привид мертвого дому" У творах підіймаються цікаві питання моральності людей. Побільше б таких презентацій!

    ВідповістиВидалити
  7. Щиро вдячні за гарну оцінку творчості письменника. Гадаємо, що це не остання презентація. Бібліотекарі бібліотеки-філії №5.

    ВідповістиВидалити