Ads 468x60px

13 лютого 2014

Ми приходимо в світ для любові

За вікном  похмуро і  холодно, але всі навколо налаштовані на ліричний лад. І пояснення цьому є, адже щороку в ці зимові дні ми святкуємо найромантичніше свято   – День Святого Валентина.  Хоч свято це з’явилося у нас недавно, проте воно вже має багато українських традицій, адже ми завжди з цікавістю ставимося до всього  нового, незвичного, і прагнемо додати до нього щось своє. Сьогодні кожен з нас сприймає цей день,  як ще одну можливість висловити свої почуття, зробити комусь приємний сюрприз, подарувати маленький  подаруночок на знак симпатії.

Відділ обслуговування юнацтва ЦМБ  не зраджує своїм традиціям – щороку ми зустрічаємося з нашим  юними  читачами, щоб відзначити це свято. Сьогодні ми провели конкурсно-розважальну програму  під назвою «Світом рухає любов».  Для участі були запрошені старшокласники Бердичівського міського ліцею № 15. 
У ході конкурсу учасникам довелося пройти  безліч випробувань і подолати багато перешкод, але любов здолає будь-які труднощі. Ми сподіваємось, що в наш час теж залишились лицарі, готові на все заради  Прекрасних Дам!
У I турі прийняли участь  2 команди – команда «Лицарів»  та команда «Прекрасних дам»
Кожний учасник під час жеребкування обрав собі номер, під яким він  змагався
До II туру пройшли   3 пари учасників
Вболівальники теж не сумували. Під час конкурсу «Вечірня сукня»
У ході конкурсу потрібно було не тільки гарно прочитати вірш про кохання,  пригадати з якого літературного твору уривок, а й показати свої акторські здібності
У журі завдання було не з легких- кожна з пар, заслуговувала на перемогу
Всі учасники отримали заряд  позитивних емоцій та гарного настрою
Переможці – Валентин і Валентина  отримали солодкі призи
Кохання – це таке почуття, яке не залежить від часу, місця чи обставин. Кохання – це завжди прекрасно, це завжди свято! Ми бажаємо всім, щоб це свято було з вами не тільки у День Святого Валентина, а щодня, щогодини, щомиті. Зі святом!!!
Blog Widget by LinkWithin

16 коментарів:

  1. дівчати прикрасні)наверно

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже гарні всі учасники, не тільки дівчата. А головне, що було цікаво усім: і учасникам, і вболівальникам! Це видно по фото!

      Видалити
  2. Відповіді
    1. Ми поважаємо вашу особисту думку, але вважаємо, що взагалі всі учасники - молодці!!!

      Видалити
  3. Вітаю ваших "Лицарів" та "Прекрасних дам", що вони мають таких креативних бібліотекарів.Одержала велике задоволення від перегляду цієї інформації.Дуже цікаву конкурсно-розважальну програму ви провели.Так тримати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми намагаємося йти в ногу з часом, використовуючи нові, цікаві форми роботи, які передбачають безпосередню участь наших читачів. Як показує досвід роботи, це цікаво як для учасників, так і для самих бібліотекарів.

      Видалити
  4. Мені дуже сподобалося)))

    ВідповістиВидалити
  5. А наша молодь все - таки прекрасна! Молодці організатори та учасники вікторини.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Повністю з вами згодні. Наша молодь - найкраща: активна, розумна, креативна, і працювати з нею - саме задоволення!

      Видалити
  6. Дякуємо бібліотекарям за таке чудове свято)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нам дуже приємно чути слова подяки, адже ми використовуємо всі свої знання і навички, щоб вам було цікаво.

      Видалити
  7. Дякуємо організаторам свята,та чекаємо їх ще раз у наших стінах ліцею)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми сподіваємося, що у нас з вами ще попереду багато цікавих і пізнавальних зустрічей. Приємно відчувати, що у міському ліцеї № 15 на нас завжди чекають.

      Видалити
  8. Цікава задумка свята. Прикольні учасники. Щира подяка організаторам. Творчого натхнення та удачі. Ваші колеги - ФІЛІЯ 5

    ВідповістиВидалити
  9. Зустрічі з нашими юними користувачами напередодні Дня закоханих - наша багаторічна традиція, якій ми намагаємося не зраджувати. І кожного року ми стараємося придумати якісь нові, ще цікавіші конкурси, але у нас є обов"язкове правило - наші Лицарі завжди читають дамам вірші про кохання, і, повірте, це у них виходить дуже проникливо)))

    ВідповістиВидалити