Ads 468x60px

17 листопада 2014

Книги для бійців АТО

Щоденно наші погляди прикуті до телеекранів та газет. Ситуація на сході нашої держави продовжує бути напруженою. Всі ми хвилюємось за долю наших солдат, які в ці хвилини захищають кордони нашої країни. В такий важкий для держави час, ми, працівники бібліотеки-філіалу №6, організували акцію «Подаруй книгу для бійців АТО». Адже наш мікрорайон - це військове містечко. Вся Україна допомагає та підтримує воїнів АТО. Наша бібліотека теж не могла стояти осторонь. Ми вирішили збирати книги для воїнів. Мешканців, небайдужих до акції виявилось багато. Вони проявили згуртованість та одностайність в забезпеченні військовослужбовців книгами. Це література різних жанрів: історичні, художні книги, пригоди та фантастика, детективи, класика, все те, що буде цікавим нашим бійцям.
Зібрану літературу ми через волонтерів відправляємо на Схід. В кожну передачу вкладаємо листи до захисників з побажаннями повернутись живими.
Читачка нашої бібліотеки, мама бійця, який захищає Україну ще з весни цього року, є відповідальною за відправку передач.
Зворотній зв'язок здійснюється постійно і ми враховуємо побажання та відгуки воїнів.
Читачі! Долучайтесь до нашої акції! Україна непереможна!
Blog Widget by LinkWithin

2 коментарі:

  1. Чудова ідея!!! Колеги - ви молодці, що подали таку ідею. Гадаю, що це буде мати успіх.
    Дякуємо.

    ВідповістиВидалити
  2. Завдячуючи небайдужим людям, Армія забезпечується усім необхідним.Сьогодні не так гостро стоїть питання про забезпечення продуктами, як потрібно сучасне та якісне озброєння.Звертаємось з проханням надавати фінансову допомогу Армії. Ви молодці!

    ВідповістиВидалити