Ads 468x60px

29 травня 2015

Будьмо здорові!

Здоров’я – найбільше благо, дароване нам природою.
Збереження і зміцнення здоров’я завжди було і є життєвою потребою кожної людини. Щоб зберегти його на багато років, потрібно постійно дбати про це. Жити в гармонії, любові, радості - це природний стан людини. Той факт, що будь-яку хворобу краще попередити ніж лікувати ні для кого не секрет. Вчені прийшли до висновку, що більшість людей надмірно харчуються, недостатньо рухаються, несвоєчасно і неправильно відпочивають. Останнім часом спостерігаються великі зміни у структурі захворюваності і смертності населення. Якщо раніше люди вмирали переважно від інфекційних хвороб, то тепер нерідко причиною смерті бувають хвороби серця, злоякісні пухлини, отруєння хімічними речовинами, фізичні і психічні травми. Це безпосередньо пов’язано зі зміною зовнішнього середовища, праці і побуту людей. 
Працівники дорослого абонементу міської бібліотеки мають тісний зв’язок з багатьма громадами міста. Так неодноразово, з різними літературно-музичними заходами відвідують «Міський територіальний центр соціального обслуговування». Підопічні центру, як правило, люди похилого віку, для яких важливо своєчасно отримувати кваліфіковану пораду. Цього разу ми вирішили організувати зустріч з лікарем-гомеопатом Вишнівським Валерієм Павловичем, який люб’язно відгукнувся на наше прохання. 
Темою зустрічі була «Комплексна система відновлення здоров”я людини та ліквідація хронічних захворювань». Присутні з зацікавленням слухали інформацію лікаря, яка носила загальнооздоровчий характер. Використовувати її будь-яка людина може самостійно, навіть не маючи для цього спеціальної медичної освіти. 
Всі бажаючі задавали питання і отримували на них кваліфіковані відповіді. Наприкінці зустрічі був проведений медичний тест, який надалі лікар обробить і про результати повідомить кожному, хто взяв участь у тестуванні.

Здоров’я — розкіш для людини,
Найбільша цінність у житті.
Як є здоров’я день при днині,
Можливість є йти до мети.
Тоді є радість, щастя, диво,
Краса у крапельці роси.
Тоді людина йде щасливо
Серед безмежної краси
Й чарівність світу відчуває.
Для неї в хмурість — дні ясні.
Вона всі труднощі долає
Й співає радісні пісні.
Вона — здорова! Це чудово,
Бо їй нічого не болить.
Вона добро творить готова.
І це прекрасно! Можна жить! 
Надія Красоткіна
Blog Widget by LinkWithin

1 коментар:

  1. Народна мудрість стверджує, що краще далека дорога в ліс, ніж близька в аптеку, і що зелене царство лікарських рослин – кращі ліки. Будьте здорові!

    ВідповістиВидалити