Ads 468x60px

09 червня 2015

Свіжа преса знову у бібліотеці

Ура!!! Нарешті ми дочекалися! До нашої бібліотеки знову надходять газети і журнали! Через ситуацію, що склалася, наші клієнти цілих 5 місяців були позбавлені можливості читати свіжу пресу. Це потягнуло за собою очевидні наслідки – відтік постійних користувачів, зниження книговидачі та відвідувань. Люди скучили за друкованим словом, яке завжди було і залишається невід’ємною частиною нашого життя. Не всі читачі бажають дізнаватися новини з інтернету, особливо старше покоління, яке більше звикло брати до рук улюблену газету чи цікавий журнал. В межах виділених коштів ми намагалися сформувати підписку на будь – який смак. Значну частку займають місцеві видання, адже, в першу чергу бердичівлян цікавлять місцеві новини та культурні події. До уваги клієнтів « Земля бердичівська», « Бердичівський погляд», « Ріо - Бердичів», « Бердичівські новини», « Бердичів - реклама».
Дати обгрунтовану оцінку явищам суспільного життя ви зможете за допомогою центральних газет « Урядовий кур’єр», « День», « Факти і коментарі», « Літературна Україна», щотижневика « Країна».Широкий спектр журналів представлений для освітян, як для предметників, так і для позакласної роботи ; також для фахівців - економістів, юристів, психологів.
З журналом « Вокруг света» ви побуваєте у найвіддаленіших куточках земної кулі.
Чарівне жіноцтво має змогу провести своє дозвілля з журналами « Жінка», « Единственная» , « Женский журнал», « Отдохни», « Бурда».
Іти в ногу з часом, бути в курсі технічних новинок ( це стосується більше чоловіків ) допоможуть журнали « Винахідник і раціоналізатор», « Радіоаматор» та ін..
Українські художні часописи « Дніпро», « Березіль», «Всесвіт», «Київ», « Радуга» розкриють перед вами красу і багатство рідного слова, познайомлять з новими літературними іменами.
Потішать зустрічами з прекрасним хвилини проведені з журналами « Кіно - театр» та « Українська культура».
Науково обґрунтований факт : регулярне читання періодичних видань рано чи пізно дає відчуття, серйозного впливу на читача. Людина починає дивитися на світ по-іншому, помічати безліч нових фактів про події, про які вона раніше ніколи не замислювалася. Тобто, газета – не тільки джерело інформації, вона ще й виховує нас із вами, будить трудову енергію та творчі сили.
В читальній залі бібліотеки ви зможете задовольнити всі свої інформаційні, освітні та культурні потреби. То ж чекаємо на вас !
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар