Ads 468x60px

22 червня 2015

У Бердичеві з’явились «Доброносики»

Хто такі?.. Де вони з’явилися?.. А це... дитячий клуб, який збирається у центральній міській бібліотеці. Коли почалися канікули, наші працівники вирішили долучилися до організації дозвілля дітей. Ідейний організатор цього проекту - провідний методист Тетяна Кущук. Клуб запрацював одного літнього дня, коли учасники вирішили зробити своїми руками паперові фігурки із солодощами для діток-інвалідів.
Діти працювали з великим задоволенням.18 членів клуба доброти зробили понад чотирьох десятків солодких подарунків. Вони будуть передані дітям-інвалідам разом з м'якими іграшками, які також зібрали доброносики. Діти вирішили збиратися щосереди.

Час другого заняття співпав з Міжнародним днем друзів, тому на наступні засідання юні доброносики вирішили запросити ще й своїх друзів. Всі приносили по сто грамів карамельок, кидали їх у символічний «Банк доброти», який охороняла іграшкова симпатична жабка.
Основна мета клубу доброносиків – це навчитися доброзичливо спілкуватися, дружньо працювати в команді, бути милосердними до інших. Діти дивились мультфільми про дружбу, які потім обговорювали і висловлювали свої думки з приводу побаченого. Члени клуба прийняли Конституцію Доброти. Це їх самостійний документ. Також діти займались творчою діяльністю. Вони малювали, фантазували, відповідали на цікаві хитромудрі питання. Заняття клубу проходило дуже яскраво, емоційно, вирувало сміхом.
Наприкінці зустрічі – солодкий стіл, з печивом, вишневим компотом та внесками «Банку доброти», які стали смачним доповненням і викликали бурхливе захоплення всіх членів цього веселого та цікавого дійства.
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар