Ads 468x60px

26 червня 2015

Скарбниця віковічних муз – ось що для кожного Бердичів

Чи замислювалися ми колись, чому кожному з нас таке миле ім’я Бердичів? Чому, перебуваючи далеко від домівки, людина, почувши це рідне слово, ніби за порухом чарівної палички, подумки озирається туди, де линула з вуст матері перша колискова…?
Хто б не побував у нашому чудовому місті – воно лишає в пам’яті неабияке враження. Далеко не кожній спільноті судилася доля такого широкого і багатонаціонального розвою і взаємодії культур, квіту суспільних відносин. Легенди Бердичівської землі підтверджують це.
Однією з привабливих візиток міста є краса навколишньої природи. З дитячих років ми звикли до її чарівної краси. Любимо бувати в лісах, що знаходяться поблизу, в полях, парках, та відпочивати у своїх дворах. Дивимося на квіти, дерева, радіємо спілкуванню з природою, милуємося її красою. Розмаїття рослинного світу завжди надихало, будило фантазію людей. Ми уявляємо рослини у вигляді цікавих істот, які відчувають, дихають, розмовляють між собою та з нами, людьми. З давніх часів люди захоплювалися красою квітів, складали про них легенди. Ім’я богині весни та квітів Флори навіть стало назвою, яка узагальнює весь рослинний світ.
Як і у кожному регіоні, у нашому місті є куточки природи, якими ми можемо пишатися. Це перлини рідного краю і вони потребують уваги і піклування людини. Наша філія №6 розташована в чудовому мікрорайоні, який має назву Червона гора.
До Дня міста, який ми будемо святкувати у неділю, ми вирішили провести з нашими читачами фотоквест «Мій мікрорайон - найкращий».
У ньому прийняли участь учні ЗОШ №12 та студенти ПТЛ №3. 
Команда учнів отримала завдання відобразити на фото найкращий двір, а студентам було запропоновано зробити тематичні фотознімки озер. Обидві команди творчо підійшли до виконання завдання. Дуже цікаво було дивитися на світлини і відкривати наше місто з іншого боку. Всі учасники гри залишилися задоволені результатом, і одержали заряд позитиву і гарного настрою. Ми вважаємо, що у цьому конкурсі немає переможених і переможців, адже кожна світлина була цікава по-своєму. Перемогли ми всі, адже ми живемо у місті, яке має багату історію, яскраве сьогодення і чудову навколишню природу.

Сподіваємося, що зміст фотографій донесе до глядачів цю красу, яку ми маємо змогу споглядати щодня. Приємного вам перегляду!
Blog Widget by LinkWithin

1 коментар:

  1. Фото-квест - це здорово!!! Усі хто прийняв участь у цьому заході, впевнена, не залишилися байдужими до природніх багатств свого мікрорайону. Хотілося б, щоб такі заходи відбувалися частіше і заряджали позитивом усіх мешканців м. Бердичева.

    ВідповістиВидалити