Ads 468x60px

19 червня 2015

Мудрих порад невичерпні джерела

Читання є одним із головних засобів розвитку особи, здобуття і поглиблення знань. Протягом життя до наших рук потрапляє безліч книжок. Деякі з них навіть не варті нашої уваги. А є такі, які варто прочитати кожному, хто хоче чомусь навчитися і досягти успіху в житті. Перед молоддю – великий незвіданий світ. І щоб пізнати його, потрібно вчитися. А як можна вчитися без книг? Книги – це надійні друзі наших користувачів. Вони – неоціненні помічники у навчанні. Книги також вчать логічно мислити, відкривають безліч таємниць навколишнього світу. Книжкова виставка – це своєрідна візитна картка будь-якої бібліотеки. Виставки допомагають розкрити бібліотечний фонд, залучити нових клієнтів. Наша бібліотека проводить велику роботу по популяризації книги і читання. Ми намагаємось робити так, щоб книжкова виставка була актуальною і цікавою для певної категорії відвідувачів. Книжкова виставка – це творчість і фантазія бібліотекаря. Ми дбаємо про те, щоб наша наочність була естетично оформлена, адже кожен знає, що 80% інформації дитина сприймає саме за допомогою зору.
У центральній міській бібліотеці для дорослих організована книжкова виставка-порада для молоді «На всі ваші «Що? Де? Коли?» розумні книги дадуть відповідь завжди». 
Книги, представлені у розділі «Читання допомагає у навчанні» допоможуть нашим юним користувачам отримати інформацію з природничих, суспільних, економічних та інших наук. Цей розділ може бути корисним випускникам і абітурієнтам, адже містить відомості про навчальні заклади України, а також корисні поради, як підготуватися до екзаменів.
Розділ «І великі таємниці відкриваються нам…» може зацікавити тих, хто захоплюється, історією України, математикою, астрономією, хімією та іншими науками.
Для будь-якої людини бажання досягти успіху є цілком природним. А для сучасної молодої людини просто отриманих знань буде замало. Сучасний спеціаліст повинен уміти підтримувати розмову, переконувати у своїй точці зору, обходити перешкоди, щоб упевнено рухатись у напрямку своєї мети. Адже одних знань недостатньо, потрібно уміло їх застосовувати на практиці. І тут вам стануть у нагоді книги, представлені у розділі «Ці книги допоможуть бути успішними».
Підбираючи книги для розділу «Читач радить читачу», ми провели опитування серед читачів-підлітків, щоб дізнатися, що саме вони хотіли б порадити почитати своїм одноліткам.
Крім книг на виставці також представлена наша бібліографічна продукція, а саме – вебліографічні списки на різні теми, які можуть бути цікавими і корисними сучасному молодому користувачу.
Ми маємо надію, що запропоновані книги не просто задовольнять вашу цікавість, а й спонукають до нових роздумів і дій. Тож, читайте, навчайтесь, захоплюйтесь, дійте!
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар