Ads 468x60px

02 листопада 2012

Нас вітає Овруч

Нещодавно, в рамках проведення курсів підвищення кваліфікації директорів бібліотек рідної Житомирської області, ми відвідали Овруцький край - край дзеркальних озер і густих лісів, козацької слави та вірних захисників незалежної України – повстанців-упівців, край сивої давними та голубоокої юності.
Місто Овруч зустріло нас по-осінньому теплою погодою. Навіть храм XI ст. Святого Василія видався зовсім не похмурим, а усміхненим.




В Овруцькій центральній районній бібліотеці імені Андрія Малишка відбувся обласний семінар директорів міських та районних бібліотек на тему "Шляхи підвищення іміджу публічної бібліотеки в сучасних умовах".
Тут працюють добрі, ввічливі, розумні і щасливі люди. Вони дають користувачам можливість - поринути у чарівний світ книг, знань та інформації.
Овруцька центральна районна бібліотека може служити базою навчання для кожного бібліотечного працівника, адже тут впроваджуються найновіші ідеї.

Вміло підготовлені і проведені бібліотечні заходи, створення народознавчого куточку, книжкові виставки різноманітної тематики, які яскраво оформлені. Арт-світлиця - це справжній музей живопису. Тут бібліотекарі проводять свої заходи.
Наступним пунктом нашого семінару було відвідування Овруцької дитячої бібліотеки.
Овруцька дитяча бібліотека – це привітне, гарне, затишне місце. Тут панує атмосфера духовного тепла, доброзичливості, високого професіоналізму та щирості. Тому дітлахи Овруччини так полюбляють сюди приходити для того, щоб збагатитись новими знаннями, змістовно провести свій час.
Дбайливими руками ретельно підготовлені постійнодіючі та змінні виставки, кожна назва поетично відображає їх зміст. В бібліотеці створені всі умови для забезпечення читачів сучасною інформацією: і гарний фонд, і високопрофесійні працівники, і сучасне мультимедійне оснащення, і підключення до всесвітньої інформаційної мережі.
Стало доброю традицією на базі районної дитячої бібліотеки проводити різні масові заходи для дітей, батьків та вчителів. Кожного року проводиться конкурс на кращого читача. Це – гарний стимул для дітей читати ще більше, адже дітлахам так хочеться, щоб і їх портрети були серед кращих.
Скажу відверто, повертались додому з почуттям неймовірної теплоти у серці. В Овручі ми побачили багато цікаво і для роботи, і для відпочинку. Скільки прекрасного подарували нам наші колеги. Залишились неповторні враження і надії на наступні зустрічі.
Дорогі колеги! Нехай вашими постійними супутниками по життю стануть Добро, Мир, Достаток та Щастя! Нехай гарний настрій ніколи вас не полишає. Вдячних читачів та гідної оплати праці! Так тримати!
Blog Widget by LinkWithin

2 коментарі:

  1. Добрий день, шановні колеги! Працівники Овруцької Центральної районної бібліотеки ім.А.С.Малишка задоволені від того, що Вам сподобалось в нас гостювати! Ми завжди раді гарним людям!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякуємо за вашу гостинність! До нових зустрічей, тепер уже в Бердичеві.

      Видалити