Ads 468x60px

01 листопада 2012

Подорож у світ друкованого слова


У читальному залі центральної міської бібліотеки завжди з нетерпінням чекають на свіжу пресу.
Чи вабить вас шелест журнальних сторінок ? Яка то втіха погортати друковані видання, вдихнути свіжий запах друкарської фарби. Без періодичних видань – життя було б нецікавим і не таким різнобарвним. Вони відіграють велику роль в житті нашого суспільства. 
А чи знаєте ви, що перша газета з’явилася 1300 років тому назад? Сталося це в Стародавньому Китаї, газета була урядовою, складалася з однієї сторінки і мала назву «Новини столиці». На відміну від газет журнали з’явилися значно пізніше і на цупкому темному папері. В цих журналах друкувалися суспільні події, різні новини і поради.
У нас налічується більше 50 назв газет і журналів. Серед українських часописів інтерес у читачів викликають літературно-публіцистичні видання «Київ», «Радуга», «Дніпро», «Всесвіт». У 2012 році бібліотека отримала підписку на російський літературний журнал «Новый мир». Жіноча частка читацької аудиторії має можливість отримувати задоволення від перегляду жіночих видань «Крестьянка», «Женский журнал», «Бурда», «Сандра».
Для педагогів та викладачів навчальних закладів бібліотека регулярно передплачує спеціальні видання, серед яких «Рідна школа», «Початкова школа», «Дошкільне виховання», «Позакласний час», «Все для вчителя», «Практична психологія і соціальна робота», «Дивослово», «Зарубіжна література», «Всесвітня література», «Математика в школі», «Біологія і хімія в школі» та інші.
Студенти вищих навчальних закладів та фахівці різних галузей можуть поглибити свої знання завдяки таким виданням як «Все про бухгалтерський облік», «Економіка України», «Фінанси України», «Право України», «Український історичний журнал». Для молоді та дорослих пропонуємо науково – популярні видання «Вокруг света», «ЧИП», «Дім ,сад, город», «Радіоаматор», «Кіно – театр», «Будьмо здорові» та інші.
Працюємо під девізом : "Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті!" Запрошуємо всіх приєднатися до нас!
Blog Widget by LinkWithin

4 коментарі:

  1. Будемо з радістю до Вас приходити і читати цікаві газети та журнали

    ВідповістиВидалити
  2. Мені дуже подобається читати журнал "Крестьянка". З нього можна взяти для себе корисні поради. Я раджу цей журнал усім знайомим і друзям.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо, будемо рекомендувати цей журнал нашим читам.

    ВідповістиВидалити