Ads 468x60px

09 квітня 2015

І слово моє піснею стало

Темою квітневої зустрічі в міській бібліотеці для дорослих в рамках читацького об’єднання «Зустрічі відкритих душ» стала поважна дата в житті відомого українського поета – пісняра, нашого земляка Вадима Крищенка, якому 1 квітня 2015 року виповнилося 80 років. На вечорі розповідали про життєвий і творчий шлях поета, читали поезії. Вадим Крищенко - справжній патріот України. Свою любов до Батьківщини та українців він доводив Словом протягом всього свого життя. Поет сам зізнається, що закоханий у слово. В його обробці воно сміється й плаче. Вадим Крищенко зізнається у любові до землі, вона для нього як мати, щедра і щира, вічна й чиста. Багато пише поет з особливою любов’ю та ніжністю для дітей. Його збірки віршів не залежуються на книжкових полицях бібліотек.

Читачі люблять поезії Вадима Крищенка, бо вони зіткані з добра і любові, перейняті українським духом. Вадим Дмитрович – пісняр від Бога.
В наш час важко уявити українського виконавця, який би не мав в своєму репертуарі пісень на вірші поета. Це Софія Ротару, Оксана Білозір, Іво Бобул, Лілія Сандулеса, та інші сучасні співаки, які із задоволенням виконують його пісні.Вони легкі, душевні, ліричні, несуть заряд бадьорості, позитиву та гарного настрою.
На зустрічі присутні мали змогу насолодитись чудовим співом подружньої пари Зінаїди та Юрія Чабаненків. Вадим Крищенко - улюблений поет для багатьох людей. Його поезія давно стала популярною, вона вражає до глибини душі.
Місцева поетеса та читачка бібліотеки Ольга Протасевич під впливом творчості поета та атмосфери, що панувала на зустрічі, написала вірш «Мій заповіт». У своєму виступі вона зауважила, що присвячує його всім присутнім у залі. Життєве кредо Вадима Крищенка - «Поспішаймо, братове, робити добро, поки ми іще в змозі!». І він продовжує його робити.
Blog Widget by LinkWithin

0 комент.:

Дописати коментар