Ads 468x60px

05 липня 2012

Увага! Нова книга.


        Літо!!! Скільки  задоволення  та  радощів у цьому  звичайному  слові. Хочеться  насолоджуватися сонцем,  лежачи  на  теплому  пісочку біля  річки  чи  моря, їсти  морозиво і мріяти,  планувати  майбутнє, шукати  шляхи  втілення  задумів. Закінчиться  пора  відпусток  та  канікул і знову потягнуться читачі  до  наших  читальних  залів.
        Як  багато  щасливих  моментів у нашому  житті!  Ми часом  навіть  не  замислюємось  над  цим.  Лише  через  деякий  час  починаємо  це усвідомлювати, гортаючи  в пам’яті  сторінки  минувших  днів.
        Еврика! (Легендарний вигук Архімеда) Давайте  відпочинемо  в гамаку !!!  Його  появі  ми  маємо  завдячувати  південноамериканським індіанцям.  Згодом  цей  винахід  оцінили  моряки,  які  застосовують  гамаки  на  кораблях  замість  ліжок. Нині ж ми користуємося  ним  передусім  для  відпочинку, бо як  приємно  погойдатись  у  ньому  в затінку і почитати  цікаву  книгу!  А  саме книги,  що   придбані  нещодавно  центральною  міською  бібліотекою. Довгоочікувана новинка від найвідомішої письменниці! Письменниця Люко Дашвар написала трилогію «Биті Є». У романі багато реалій сучасного життя, але насправді він про вибір, про амбіції, про вміння вигравати і програвати.  Перший роман нової трилогії носить назву «Макар».     

         «Макар» буде однаково цікавою як для жінок, так і для чоловіків. Сюжет нового роману «Макар»  розгортається навколо однойменного героя книжки «Рай. центр». У Макара є майже все: фірмовий одяг, машина, вечірки та інші принади заможного життя, проте виявляється, що машина службова, живе він у чужій квартирі на гроші вже не молодої коханки, як і раніше, бідний і від того до вереску залежний. Йому лишається тільки продовжити пошуки відповіді на актуальне питання сучасного життя «Гроші чи любов?».

         В  другій  книзі кохання до Люби перевернуло життя Макса. Але дівчина зникла, і в душі хлопця ятриться кривава рана. Хто винен у цьому? Батьки? Кохана?
 Він теж хоче зникнути, аби знову з`явитися іншим, сильним. І опиняється в глухому лісі без води, їжі. Тут він відкриває нові, темні та жахливі, грані своєї душі...
 Уникнувши пазурів смерті, Макс зустрічає дівчину. Це шанс почати життя спочатку, але...   Чи вийде він переможцем у двобої із самим собою?

        Герой  третьої  книги  Гоцик точно знав — Люба померла. Та хлопець вірив, що варто лише захотіти, і він зможе все. Пошуки сенсу життя і матері, яка батрачила десь в Італії, привели його до чужої країни.
       Дивний хлопець Ілія став його супутником в мандрах: підступним другом і вірним ворогом. З його допомогою Гоцик заволодів казковим скарбом і чарівною дівчиною.
Хлопцеві доведеться витримати жорстоке випробування його людської гідності, дружби та кохання. Чи зможе Гоцик встояти перед спокусами?

        Хочемо,  щоб  користувачі бібліотек познайомились  з  новим гостросюжетним романом-таємницею Василя  Шкляра  «Ключ». Василь  Шкляр  -  визнаний  батько  українського  бестселера,  письменник,  чиї  твори  здобувають  найвищі  та  найпрестижніші  літературні  нагороди: гран-прі «Коронації  слова», премії «Золотий  Бабай», «Золоте  перо», «Спіраль  століть»,  Національна  премія імені Т.Г.Шевченка й Народна Шевченківська премія за  роман  «Залишенець»,  що  сколихнув  усю  Україну!
  Розгадка  «Ключа»  однаково  схвилює читачів  та  критиків.  Чекаємо  Вас  у  нас.
Blog Widget by LinkWithin

6 коментарів:

  1. Мену дуже сподобався роман Люко Дашвар "Кров з молоком". Сподіваюсь, що від трилогії теж відчую захоплення. А роман Шкляра "Залишенець" -неймовірно цікава книга. Варто прочитати! Дякую за цікавий и корисний пост.

    ВідповістиВидалити
  2. Читала Люко Дашвар 2 книги, сподобались, пише доступною мовою, цікаво. Дякую за анонс нових книжок.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже цікаві книги, тому що в них міститься приклад того, як цікаво та живо можна писати про серйозні соціальні проблеми та феномени.

      Видалити
  3. Дякую за анонс. Прошу вас залишити будь - який твір Люко Дашвара для Всезнайки.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую!Обов'язково прочитаю.

    ВідповістиВидалити
  5. Радимо прочитати ці книги. Кожна з цих книжок - привід дізнатися щось нове.

    ВідповістиВидалити