Ads 468x60px

26 липня 2012

Акція «Бібліотечна горобинка» триває…


Не дивлячись на те, що літо – це пора відпусток, у нашій бібліотеці робота у самому розпалі. Ми знову вирішили «піти в люди», не завадила нам в цьому навіть спека, що триває декілька днів. Акція «Бібліотечна горобинка» продовжує свою роботу. Ми знову розташувалися в тіні нашої чудової горобини, щоб поспілкуватися з жителями і гостями нашого міста. Адже розташована бібліотека у самому центрі міста, тому тут завжди багатолюдно.
  Сьогодні ми дещо ускладнили завдання: поряд з вікториною «Впізнай автора книги по фотографії», ми провели також гру-конкурс «Літературні герої, відображені в пам’ятниках». Перехожим довелося пригадати, як виглядає Скарлетт О’Хара, Остап Бендер, Людоїдка Елочка, Мері Поппінс, булгаковський Кіт Бегемот, Гулівер та багато інших літературних героїв, що живуть на книжкових полицях нашої бібліотеки.
Приємно відмітити, що акція одразу зацікавила перехожих . Протягом години праці на свіжому повітрі до нас підходило багато людей, які прийняли участь в грі-вікторині, внаслідок чого наша читацька родина поповнилась шістьма новими користувачами.
І поки тривають теплі сонячні дні, а наша горобина дає нам прохолоду і затінок, ми будемо продовжувати нашу акцію...

 


 
 

Blog Widget by LinkWithin

3 коментарі:

  1. Літо - це привід надолужити те, що не встигли прочитати протягом року, дякуємо, що нагадали про книгу.

    ВідповістиВидалити
  2. Інтелектуальна їжа на свіжому повітрі свідчить про те, що відвідувачі за-
    лишилися задоволеними цим заходом і результат- кількість записаних користувачів.

    ВідповістиВидалити
  3. Які ж ви молодці!!! Радію невичерпному джерелу ваших ідей, любові до книги, читача та до нашої професії! Дуже гарна горобина, і ви її вдало прикрасили своєю особисто чарівною та змістовною присутністю:)

    ВідповістиВидалити