Ads 468x60px

07 грудня 2016

Гра "Мафія"

Щоп’ятниці молодіжний центр «М-формація» центральної міської бібліотеки запрошує бажаючих пограти в гру «Мафія». Серед молоді ця гра дуже популярна.
Гра проста і водночас складна. Все, що потрібно для гри – це колода карт і група людей мінімум 10 чоловік та ведучий. При меншій кількості гравців мафія практично завжди перемагає. Мета гри “Мафія”: для мирних жителів вичислити і вбити мафію, для мафії – перестріляти всіх мирних мешканців .Жителі міста, знесилені від розгулу мафії, приймають рішення посадити у в’язницю всіх мафіозі до єдиного. У відповідь мафія оголошує війну до повного знищення всіх мирних жителів.
Всі учасники стають мешканцями якогось міста і борються з мафією, яка захопила їх місто. Проблема у тому, що мафія ховається безпосередньо серед мирних мешканців. Вдень мафіозі нічим не відрізняються від простих громадян – вони так само, як і всі, цілеспрямовано виступають за чистоту свого міста і на словах готові знищити мафію. І тільки коли на місто опускається ніч, мафіозі дістають свої пістолети, виходять у місто і вбивають мирного жителя – щоночі по одному. Гра «Мафія» розвиває здібності та навички, необхідні для ефективної взаємодії з навколишнім світом. Це - логіка, спостережливість, пам'ять, кмітливість, уміння розпізнавати брехню, ораторське мистецтво, артистизм, лідерські якості, навички прийняття рішень. Якщо цими якостями хтось не володіє, все одно може стати учасником захоплюючого процесу. Пояснити почуття, які відчуваються в процесі гри не можливо. Тому краще один раз зіграти, ніж сто раз почути як грати в гру «Мафія» або прочитати про захоплюючу інтелектуальну гру, в якій перемогти можна тільки командою.










Blog Widget by LinkWithin

1 коментар:

  1. Дякуємо за цікаву розповідь! Звісно, краще хоч раз зіграти, але добре і те, що маємо уявлення про гру. Бажаємо гравцям переловити всіх мафіозі!

    ВідповістиВидалити